Mosha 12-18 vjeç

Çmimi: | :

Bashkohuni me ne për një ngjarje të mbushur me leksione, seminare dhe punë laboratorike. Nxënësit (12-18 vjeç) mund të zgjedhin kurset që ata dëshirojnë. Kurset përbëhen nga grupe të vogla nxënësish që takohen çdo javë dhe ku pjesëmarrësit mund të flasin dhe të shpalosin përvojat e tyre dhe të mësojnë gjëra të reja gjatë muajve të verës.